Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUDVÅRDS-CRUSH PÅ C-RUSH

När Ole Henriksen kontaktade mig och ville samarbeta blev jag så himla glad, jag älskar varumärket och produkterna – även fast jag måste erkänna att jag är väldigt ny på märket! Den första produkten jag fått äran att testa och skriva om är deras nya C-Rush Brightening Gel Cream som är alldeles sagolik. Den doftar ljuvligt gott och konsistensen är en fluffig gel-creme – jag kan inte bestämma mig om jag hellre vill äta upp eller bada i den haha. Nu ska jag ju inte göra något av det men så pass inbjudande är den!

Cremen är fullproppad med C-vitamin från tre olika källor, hyaluronsyra, collagen och har en anti-pollution effekt vilken skyddar huden från smuts och föroreningar. C-vitaminen är ju en fantastisk antioxidant och utöver att den skyddar huden mot fria radikaler och motverkar att cellerna bryts ner, så ljusar den även upp hudtonen samt ökar mängden och kvaliteten på kollagenet. Sen ger den en jäkla fin glow!

Utöver det jag nämnt ovan så förbättrar C-Rush utseendet på fina linjer och rynkor och ger 24h återfuktning. Färgen på cremen är som ni ser orange som har en svagt färgkorrigerande effekt – vilket gör den alldeles perfekt att använda under makeup. Det jag älskar med konsistensen är att den är så lätt, och lämnar huden så plumpad och glowig – utan att kännas kladdig eller fet. Ett bra beauty-hack är att blanda en klick creme med din foundation, så får du en lätt och lysterrik täckning som är extra fin nu på sommaren!

Nu undrar ni säkert om burken eller hur? Jag har ju skrivit en del om risken med att innehållet kan förlora sin verkan när det utsätts för syre varje gång man öppnar locket. Jag har så klart frågat experterna på Ole Henriksen om hur dom hanterat det problemet och tydligen så är ingredienserna i C-Crush väldigt stabila och produkten är testad över tid, just för att säkerställa att den bibehåller sin effektivitet.

Ett stort plus är att den är vegansk och Cruelty Free. 

Krämen kostar 545kr och finns att köpa på de flesta webbshoppar samt på Ole Henriksens egen hemsida, här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!