TESTAT; GLOSSIER

Hej darlings! Jag fick en förfrågan om att recensera Glossiers Stretch Concealer och Perfect Skin Tint och nu har jag äntligen fått tummen ur och gjort det! Jag har skrivit mer om respektive produkt nedan och ni kan även se före och efterbilder(på förebilden är jag helt osminkad). Jag har precis börjat testat några nya produkter från varumärket, bland annat deras solskydd, som känns väldigt lovande – så det kommer snart upp på bloggen!

Stretch Concealer – den här närande concealern innehåller bland annat avokado- och jojobaolja samt kakaosmör och konsistensen är krämig men samtidigt lätt. Den glider väldigt lätt och fint på huden och täckningen är medelbra. Ingenting som suddar ut dom riktgt mörka ringarna men bra om man inte har så mycket skavanker att dölja. Som utlovat lägger den sig inte i linjer utan följer med huden på ett fint sätt. Skulle hellre använda den här som foundation än produkten nedan. Nyansen jag använt heter medium och produkten kostar 170kr.

Perfect Skin Tint – är en väldigt lätt färgad creme som ska ljusa upp, jämna ut hudtonen och minimera utseendet av porer – samt ge en glowy effekt. Viktigt att poängtera att den inte är menad som en täckande foundation utan din egen hud, med allt vad det innebär, ska få en chans att lysa igenom. Den är verkligen behaglig och mjuk på huden – jag upplever dock att täckningen är lite för lätt, trots min tidigare utläggning. Den hade varit perfekt om den bara täckt aningen mer. Håller tummarna att det kanske är något dom kommer ta fram! Nyansen jag använt heter medium och produkten kostar 240 kr.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!