Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MILK PEEL

Jag har verkligen gasat med behandlingar nu efter semestern haha(jag var ju även och gjorde en infusion skinbooster idag). Men det är så skönt att ge huden lite extra kärlek när det fått utstå så mycket sol, värme och bad hela sommaren. Så igår var jag på Stureplanskliniken och gjorde en snabb kemisk peeling som heter Milk Peel. Som ni kanske vet så är det är inte första gången jag gör den då det är en av mina favoritpeelingar!

Milk peel fungerar genom att ta bort döda hudceller, jämna ut strukturen, rensa upp orenheter och verka porsamandragande. Den kickar även igång små processer djupt ned i huden, som hyaluronsyre- och kollagenproduktion.

Vi gjorde en liten video så ni kan se stegen! Jag fick en jäkla glow efter det kan jag säga.

Första steget är rengöring som tvättas av och därefter penslar man på peelen(som den här gången fick sitta väldigt kort tid) och anslutningsvis tvättas den av ordentligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!