MINITEST; LIP STAINS

Good morgon! Som ni kanske listat ut så älskar jag lip stains – det är ju en läppfärg som ger en långvarig och djup färg till läppen utan att lägga sig på ytan. Nästan som en tatuering! Jag har redan skrivit om två av dom här men här kommer i alla fall ett minitest av tre olika varianter. Jag väntar med spänning på att fler varumärken ska släppa lip stains här i Europa då det inte finns jättemånga alternativ just nu.

Clarins Water Lip Stain, 225 kr. Betyg: 4,5/5
Söt och bärdoftande formula med en vattenliknande konsistens, som sjunker in i läppen och ger en intensiv färg som håller i evigheter. Enkelt att bygga upp intensitet! Det enda som drar ned betyget är att det endast finns 4(väldigt intensiva) färger att välja mellan.

Dior Addict Lip Tattoo, 325 kr. Betyg: 5/5.
En lätt men samtidigt krämig formula som både doftar och smakar gott. Lätt att applicera och få jämn och det är enkelt att bygga upp önskad färg. Adderar en naturlig färg som återfuktar och håller i timmar! Här finns ingenting att klaga på.

E.L.F Cosmetics Essential Lip Stain, 45 kr. Betyg: 3 / 5
Den här läppfärgen kommer i form av en tuschpenna. Den smala spetsen gör det lätt att rama in, men det är dock svårare att få den jämn över hela läppen. Formulan är väldigt tunn, snabbabsorberad och sitter som berget. Plus för det låga priset!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!