Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR HIT

Här hörrni, ser ni ett riktigt bra budgetlack – i en söt förpackning också eller hur? Ett litet miniägg! Jag köpte det här i Frankrike för jag behövde bättra på utväxten på mina naglar plus på min tumme som var helt bar för jag slagit i och brutit den(jag är jordens klantigaste människa tror jag). Hade verkligen inga förväntningar men blev riktigt imponerad! Det torkar snabbt, har jättefin glans och satt verkligen superbra! Sen finns det i en herrans massa färger och kostar bara 45kr. Den här fina nyansen heter Orange Rocks och är så där perfekt rödorange som jag älskar.

Ett litet tips bara:) Finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!