Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINT GREEN

Igår var jag hos Rossana och fixade mina naglar efter semestern – det var verkligen på tiden för dom hade blivit väldans långa – men herregud vad dom har suttit bra. Aldrig haft naglar som hållit sig snygga och hela så lång tid. Hon är verkligen grym Rossana! Jag hade ju röda naglar senast så nu blev det en ljus mintgrön pastell – nästan vit så ljus den är – sen tog hon ner dom en bra bit vilket känns väldigt skönt. Jag känner mig som en ny person varje gång jag varit där! Visst är dom fina och perfekta? Som små godisbitar haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!