Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING LOOK

Hej på er! Hoppas allt är kalasbra med er?! Jag mådde verkligen urk igår och sov hela eftermiddagen – men idag mår jag faktiskt mycket bättre! Så skönt att känna att man orkar leva och jobba lite på halvfart i alla fall:) Här kommer några close-ups på min bröllopslook – när det kommer till makeupen så var den inte så annorlunda än jag brukar ha men jag använde faktiskt ett par för mig nya fransar från Sweed Lashes som heter Chiara. Dom är väldigt lätta och håren är uppblandade mellan svart och ljusbrunt vilket ger en extra naturlig look! Ni hittar dom här(klick!).

Mina vackra smycken kommer från en marknad i Frankrike, är alldeles kär i dom, och herregud vad dom matchade min klänning!

Så till klänningen(ni kan se fler bilder på den i mitt förra inlägg) – den kommer från Asos och kostar 547kr, här(klick!).  Jag älskar verkligen färgkombinationen och slitsen.

 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!