Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WE’RE BACK

Hej älskade ni! Nu är vi tillbaka i Stockholm – tror ni inte att jag blev sjuk efter bröllopet dock haha. Är det här ett tecken från min kropp att jag inte klarar av att festa längre eller? Det är nästan varje gång  nu vilket ju är lite tragiskt haha. Det är en riktig packröra hemma hos oss nu men det är ändå så mysigt att trampa runt i vår lägenhet där man har alla sina saker och ett Netflix som man kan dra på när som helst(läs, efter jag är klar med det här inlägget).

Bröllopet då? Jo det var alldeles underbart! Dagen började med att vi kom fram till våra vänner strax efter lunch och tog vi en promenad vid ett gammalt kalkbrott som var så häftigt! Sen åt vi lite lunch, spelade spel och gjorde oss iordning till bröllopet.

Vigseln var i Trolle Ljungby kyrka som var jättecharmig och därefter åkte vi bussar till ett annat ställe där festen var.

Jag slänger upp lite bilder så ni får se istället:)

Nu måste jag sova för jag ser alldeles suddigt för jag är så trött. Ni ska få lite close-ups på min look också så klart. puss så länge

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!