Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IGÅR OCH FRAMÅT

Oj vad jag kommit in i semesterlunket här, det brukar komma lagom tills man ska åka hem och börja jobba haha. Nu vill jag verkligen inte tillbaka till storstan, trivs så bra med att kunna ta ett kliv ut i naturen och kommer vrålsakna mina promenader på åsen. Imorgon förmiddag åker vi ett par timmar söderut för vi ska på ett bröllop, vi bor med våra vänner en bit därifrån och det ska bli himlans kul! Jag ska så klart försöka ta en massa bilder. Sen åker vi till Båstad på söndag och på måndag kör vi tillbaka till Stockholm.

Jag hade en så härlig dag igår! Jag var ute med hundarna, jobbade och sen tog jag och Archie en promenad på åsen. Därefter gjorde jag mig iordning och sen vandrade vi ner i hamnen för att träffa upp min styvfar för en middag på Fiskekajen. Sen kikade vi på stranden och på vägen hem så köpte vi dessert. Min favvisglass måste nog vara Magnum Chocolate Strawberry – JÄVLAR vad god den är haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!