COCO MADEMOISELLE

Hejsan hoppsan! Nu är vi tillbaka i Båstad men vilken jävla helvetesresa vi hade hem igår. Först var flyget försenat och sen tåget som även var alldeles fullsmockat. Plus att det inte gick hela vägen till Båstad så vi fick ta en taxi från Helsingborg. När vi väl kom fram så hade lille Archie fått något problem med magen så han har kräkts och varit dålig i magen. Man känner att man lever i alla fall haha. Nu är det riktigt skönt att vara hemma och kommer ägna den här dagen att ta hand om min lille pojk!

Till en helt annan sak – en ljuvlig sak som heter Chanels Coco Mademoiselle. Det är ju en kultparfym och ingen nyhet att flagga med, men jag fick ett ryck på vägen till Frankrike och köpte en flaska då min gamla varit slut sen ett tag tillbaka. För mig doftar den verkligen lyxig semester och bland doftnoterna hittar man bland annat apelsin, apelsinblom, jasmin, vit mysk, vanilj och tonkaböna. En alldeles ljuvlig kombination! Sen är ju Chanels förpackningar så snygga och tidlösa också eller vad tycker ni?

Har ni sniffat på den här? Och vad tycker ni i såna fall? Doft är ju ett så otroligt intressant beautyämne men det är också så personligt och komplext.

När jag fotade flaskan kunde jag inte bestämma vilken bild som blev bäst så tänkte ni skulle få rösta! 1,2 eller 3?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!