Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AU REVOIR

Buuu, det känns så tråkigt att lämna nu. Man har liksom bott in sig här och jag är verkligen kär i det här stället. Snart ska vi lämna tillbaka vår lilla bil och hoppa in i en taxi till flygplatsen – vi landar i Köpenhamn så det är långt tid innan vi är hemma. Något som dock ska bli helt ofattbart underbart är att vi ska få träffa våra vovvar ikväll! Längtar verkligen sönder mig, kan nästan inte tänka på dom för det gör så ont då. Sjukt hur man kan sakna något så mycket haha. Ses snart igen mina älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!