Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TROPEZINA

Jag har fortfarande lite av min förkylning kvar, hade ont i halsen när jag vaknade i morse så tar det väldigt lugnt här. Idag tog vi dock bilen till världens mysigaste beachställe som heter Tropezina – det är så lugnt och vackert och maten är supergod. Efter lunchen har vi badat och vilat och nu ska vi snart åka iväg och äta en lugn och mysig middag på ett strandställe. Jag tänkte att jag ska sätta ihop en liten guide på härliga ställen här i St Tropez till er sen, skulle ni vilja det?! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!