Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONATURLIGT NATURLIGT

När man ska äta sen lunch här vill man känna sig lite snygg, eller jag vill det i alla fall. Och då måste jag tyvärr slänga på mig lite makeup – framför allt när man festat dagen innan och känner sig mer än sliten haha. Jag körde på en naturlig look med en lätt lysterrik bas och fuskfräknar. Jag listar produkterna jag använt nedan!

BAS
Liquid Camouflage foundation från Art Deco.
Isa Dora Glow Bronzing Wheel, här(klick!).
Fuskfräknar med Kicks penna, här(klick!).
Becca Cosmetics Luminous Blush i nyansen snapdragon.

BRYN
Signature Brow Pencil från Kat Von D som är en ny favvis som är riktigt grym! Här.
Bryngel från Glossier i nyansen Brown, här(klick!). 

ÖGON
Mascara från Helena Rubinstein, här(klick!).
En ögonskugga från en av mina favoritpaletter från Zoeva som heter Caramel Melange, här. 

LÄPPAR
Dior Lip Tattoo i nyansen Natural Rosewood.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tusen tack för återkopplingen – snabbt dessutom!! Kramar och välkommen hem ???

  Ninni 2018-07-31 10:15:44
  Svara
 • Hej!
  Har gått bet så många gånger i min jakt på ett fransserum som utlovats hålla samma nivå som den utsprungliga Revitalash. Gläds därför otroligt över att det Revitalash #1 ska vara tillbaka i handeln! Men är ändå lite skeptisk – skulle du kunna tipsa mig om en pålitlig återförsäljare, så jag verkligen får ”rätt”? Och bör jag satsa även på ”Brow”?
  Tack för en fantastisk blogg och ljuvligt IG-konto!! ?

  Ninni 2018-07-28 11:42:37
  Svara
  • Svar på Ninnis kommentar.

   Hej Ninni! Jag förstår dig, det är så många som verkligen är helt verkningslösa…:/ Den Revitalash som finns nu är originalet så den fungerar mer än bra – mina fransar växer så det knakar. Mitt serum har varit slut i några veckor nu och märker direkt skillnad på fransarna så köpte precis en ny faktiskt:) Det finns på flera bra webbshoppar, jag köpte min från Bangerhead för att dom har 20% rabatt just nu – https://apprl.com/pd/4hBQ/ Tänk på att det ska vara Advanced och inte VLumine(har fått för mig att den är sämre). Jag använder mitt både till fransar och bryn, det är bara olika appliceringspenslar som skiljer.
   Vad du är gullig, TACK för att du väljer att följa mig! 😀 😀 😀
   Stor kram S
   <3

   Susanne Barnekow 2018-07-30 12:21:31
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!