Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BONJOUR

Alltså jag orkar inte med mig själv haha..när jag vaknade igår hade jag bivit sjuk. Ont i halsen och feber – så jag fick hoppa över lunchen vi skulle gått på med våra vänner. Låg istället i soffan och sov hela dagen. Förutom på kvällen när jag fick nog och kände att jag var tvungen att ta mig ut från huset och köpa någon typ av riktig mat då jag bara ätit godis och chip hela dagen hehe. Så jag tog vår lilla elbil och körde ner i hamnen och parkerade och gick och handlade i butiken alldeles själv – sen ville jag inte åka hem för det var så vackert så jag åkte på en egen liten bilutflykt. Därefter åkte jag hem och lagade mat och däckade i soffan. Mår liite bättre i huvudet idag men fortfarande tjock i halsen. Nu kom dock vår städerska så vi ska åka ner i hamnen en snabbis. Snart ska ni få mer uppdateringar av mig men så länge får ni en liten snutt av när jag körde bil igår kväll haha. Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!