HEALING FÖR HÅRET

Oj oj oj, här ser i min nya hårfavvis. Som ni ser har jag gett den en testperiod, har nog kört den i 2 månader nu, och den är alldeles underbar! Det är ett lätt hårserum som blir som silke i håret och tillför en massa glans, näring och fukt. Det behövs verkligen en massa extra produkter till håret här när solen bränner och man måste doppa huvudet i poolen var femte minut haha. Det blir väldigt torrt och skadat annars!

Formulan innehåller reparerande och naturliga glansgivande ingredienser som inte tynger ner eller gör håret fett, nedan ser ni några av dom!

Neem Plant
En kombination av fler- och enkelomättade fettsyror som tillför glans och silkeslik mjukhet till håret. Extremt reparerande och fuktgivande Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.

Vitamin C
Som ni vet är vitamin C en kalasbra antioxidant som skyddar och bidrar till att förhindra skador på celler.

Hyaluronsyra
Återställer naturlig fuktighet i hår och hårbotten.

Keratin Bond System 2(150 MW):

Stärker håret och återställer dess inre struktur.

En liten bonus är att  att det även minskar torktiden på håret med 55%, har svårt att intyga om den stämmer exakt men en liten skillnad kan jag nog märka:)

Och sen doftar det alldeles underbart och är väldigt dryg.

Den kostar 219kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Nu ska vi ta vår lilla bil ner till hamnen och äta middag, ses imorrn! Då har jag fler roliga produkter att visa upp här i bloggen. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Läste på surface på Instagram att den innehåller pfas ämne som är skadligt för naturen osv. 🙁 blev så sugen på produkten men samvetet sa nej efter jag läste om ämnet på naturfonden.

  Johanna 2018-07-27 20:18:05
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Oj det hade jag ingen aning om. Var hittade du den informationen? Har letat och letat men hittar ingenting om att den skulle innehålla detta- vill så klart inte rekommendera produkter som innehåller så skadliga ämnen. Ska även kolla med agenturen om hur de tänker på den fronten. Tusen tack för att du uppmärksammade detta! Stor kram S:)

   Susanne Barnekow 2018-07-29 13:44:42
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Nej jag ville verkligen köpa den så ångar nästan att jag sökte på Instagram så kom bilden upp.?
    Men samvetet sa ifrån då. Om du söker på namnet ”surfejs” på insta och några bilder ned så är denna på bild. Perfluorononyl dimethicone heter ämnet den innehåller. Läst att kicks och andra företag har beslutat att inte ta in varumärken längre som har pfas i sig. Verkligen inget illa mot ditt inlägg <3 de ju synd på en antagligen bra produkt, att den innehåller pfas.

    Johanna 2018-07-29 19:18:58
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

     Ah nu hittade jag, har verkligen dubbelkollat och det stämmer helt! Jag är verkligen otroligt tacksam att du belyste det – det är viktigt att man lyfter sånt här. Jag ska skriva ett inlägg om det nu:)
     tack igen och ha en fin dag! Kram S 🙂

     Susanne Barnekow 2018-07-31 13:05:07
     Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!