Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS LUNCH

Igår eftermiddag lämnade våra vänner oss, så nu ekar det tomt här i huset. Vi har haft det så otroligt roligt! I fredags åt vi middag på Le Yaca som är en supermysig restaurang och sen var vi en snabbis och tog en drink på Byblos bar och nattklubben Le Cave. I lördags åt vi lunch på Club 55 och det är där jag har tagit alla bilder. Herregud vad trevligt vi hade och vilken underbar mat vi åt. Det berömda grönsaksfatet är helt perfekt att börja med och sen åt jag en kronärtskocka och Moules Marinieres som faktiskt var dom bästa jag ätit!

Efter lunchen kraschade vi hemma en stund och sen gjorde vi oss iordning för att äta middag på Villa Romana  – det blev en riktig festkväll där vi gick vidare till Cave och det blev riktigt sent. Så har varit helt förstörd efter det som ni kanske förstår haha.

I söndags sov vi halva dagen och hade filmkväll med take away här i soffan, det var så mysigt för det började åska och regna.

Nu försöker vi återhämta oss här, är fortfarande ganska trött, och imorgon ska vi möta upp vänner för en lunch på Bagatelle.

Hoppas ni har en fantastisk sommar?!:)

Ses snart älsklingar!

Strawberry Daiquiri – en perfekt drink här i hettan!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!