Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACA LIFE

Gud vad vi har legat vid poolen här, det har ju varit så otroligt varmt. Nu har det dock varit mulet ett par dagar men ser att solen är på väg att titta fram nu. Min syrra här också och i förrgår firade vi hennes födelsedag. Jag har även ridit ett par gånger och igår kväll red jag ut i bokskogarna – vilken känsla det är. Så galet härligt! Ska försöka rida några gånger till när vi kommer tillbaka från Frankrike. Vi håller även på att packa och fixa för fullt nu för snart bär det av mot St Tropez – då blir mitt liv lite mer inspirerande och roligare att visa upp för er haha. Sista tiden här har jag nämligen mest gått runt osminkad i träningskläder:) Ska visa er hur vi bor i Frankrike när vi fått tillgång till vårt hus imorgon. Vi kommer fram sent ikväll och imorgon kommer fyra av våra vänner och hälsar på några dagar. Då ska vi ut och äta middagar och luncher och njuta av livet! Då ska bannemig kameran med! Puss så länge


Kolla in den lilla blomstergetingen på ena bilden haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!