Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARINE HYALURONIC REVITAL MASK

Som ni vet så lägger jag stor fokus på att återfukta huden nu i sommar och använder sheet masks ungefär varannan dag för att boosta huden. En mask som jag har testat ett par gånger nu och tänkte ge ett utlåtande om är Cremorlab, Marine Hyaluronic Revital Mask. Jag gillar verkligen K-beauty märket Cremorlab och den här masken är inget undantag. Dock finns det ett par saker som kunde varit bättre!

Vad gör den? 
Den verkar intensivt återfuktande och ger en fin lyster. Serumet innehåller en stor andel  hydrolyserat marint kollagen som till skillnad från vanligt kollagen består av mycket mindre partiklar och som har förmågan att tränga igenom hudbarriären bättre, vilket gör att den kan leverera återfuktning på ett djupare plan. Den innehåller även extrakt från trollhassell, eucalyptus och pepparmynta vilket balanserar produktionen av sebum, verkar porsammandragande och förebygger acne. Grönt te-extrakt är rikt på antioxidanter vilket skyddar huden och verkar reducerande på rodnad.

Passar? 
Alla hudtyper som behöver en extra fukt- och glowboost! Även bra för acnebenägen och irriterad hud.

Vad tycker jag?
Masken är i ett tunt textilmaterial och passformen är ok, dock blir det lite luckor runt näsan och det är lite svårt att få den på plats. Så den skulle helt enkelt kunna vara bättre! Mängden serum i förpackningen är bra, det räcker även till att applicera på hals och dekolletage.
Under tiden den ska sitta på, 15-20 min, så är den sval och skön och efter användning känns huden verkligen dränkt i fukt. Jag upplever dock att den blir ganska kladdig – så jag skulle aldrig använda den innan jag skulle lägga makeup eller applicera fler hudvårdsprodukter efteråt. Så det är en riktigt bra kvällsmask helt enkelt!

Sammanfattat är det en bra mask som innehåller härliga och bra ingredienser. Perfekt för huden som behöver en rejäl fuktboost. Minus är passformen på masken och att den kan upplevas något kladdig. En klockren kvällsprodukt!

Den kostar 60kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Någon som testat och har något att säga om den kanske?:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har testat Cremorlabs sheet masks men jag tycker deras masker har perfekt passform! (Iaf på mitt ansikte) Den blå har jag bara använt en gång men den jag återkommer till och köper fler av är deras rosa ”Herb Tea Pure Calming Mask”, den är helt underbar! Jag har normal till torr hy men tycker den är perfekt på kvällen när min hy känns lite hormonell eller stressad, kan sitta med den en hel timme innan den torkat in! Den rosa plus Leegeehaams Vita Propolis Nutri Mask är mina absoluta favoriter i sheet mask djungeln! Den senare använder jag gärna inför en festlig kväll för att se extra plumped och glowig ut, mums!
  Hoppas du har en bra sommar ☀️

  Jenny 2018-07-19 09:54:36
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Jaha, gud vad olika det kan vara med passformen haha. Kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket ansikten kan skilja sig åt:)
   Åh Calming Mask har jag inte testat, den måste jag köpa! Har bara testat Leegeehaams Vita Propolis Nutri Mask en gång men hör ju att jag måste testa igen! Tusen tack för kalasbra tips! Jag har en fantastisk sommar, hoppas du har detsamma:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-07-24 11:34:59
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!