Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLO

Hej älskade ni! Hoppas ni njuter för fullt av sommaren, det gör jag:) Som ni märker är det lite sämre uppdateringsfrekvens här men det är för att jag behöver ta lite semester jag också. Plus att jag är lite halvknäckt för att jag glömde min necessär med alla produkter som jag skulle testa och skriva om i sommar i Stockholm – buuuu för mitt minne ibland alltså! Tänkte bara lägga upp ett par bilder från vår lunch idag som vi åt på Svenssons i Torekov – så jäkla mysigt! Och nu ska vi snart ner i hamnen och äta middag med samma gäng. Alldeles underbart! Ses snart finaste ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!