Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACA MONDAY

Hej på er älsklingar! Oj vilken semester jag har unnat mig, har glömt ta med mig telefonen och bara stängt av. Jag fyllde år i lördags så då firade vi lite men det blev ingen fest – bara en jäkla massa godis haha. Jag har tagit en promenad på åsen varje dag och det är verkligen en plats där jag kan koppla bort allt – man får en sån jäkla frihetskänsla när man kämpat sig upp på toppen! Sen tappar jag andan lite varje gång, för att det är så overkligt vackert. Idag är inte vädret på topp så jag ska jobba och träna tänkte jag. Här kommer några bilder från i helgen!


Den här utsikten är liksom inte i närheten så vacker på bild som i verkligheten. 

Mysig födelsedagsfrukost hos mamma och Anders!


I mina nya snygga brillor från Nividas!

Min brolla

Mammas tårta är den bästa tårtan i världen, den är väldigt fräsch och nästan lite sur. Den är nämligen fullproppad men en jäkla massa bär! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che