Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER RED

Jag har ju glömt visa mina nya naglar! Jag var väldigt velig med vilken färg jag skulle välja hos Rossana senast – det stod mellan den här klarröda och och en väldigt ljust mintgrön. Sen blev det den här, vi ska ju till Frankrike också och då kändes en röd lite roligare.

Rossana har ett märke som heter Semilac och jag måste ju ha en ganska hård produkt för att inte mina naglar ska gå av. Semilac har en gel som är i samma bytta som ett vanligt lack, vilket gör att man kan få det väldigt tunt och det går väldigt fort att applicera det – briljant! Istället för att den är i en burk som man måste bygga upp och därefter fila ner. Nu har jag alltså gelnaglar som är supertunna och det tog 45min(!) att göra dom. Hon är så jäkla snabb Rossana alltså – och väldigt noggrann. Hon finns på Bangs salong i Stockholm om ni vill ha riktigt fina naglar!

Ps. Jag vet att mina nagelband är torra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hade du inte kunnat göra ett inlägg om hur du packar dina produkter inför en resa? Vad har med i ditt handbagage, vad man ska tänka på, vad man får/inte får ha med sig etc?

  frida 2018-07-10 12:02:42
  Svara
  • Svar på fridas kommentar.

   Hej Frida, Jag har faktist gjort ett inlägg om det tidigare! Men jag kan ta och lägga upp det igen, det är ju verkligen aktuellt nu i semestertider:) Säg till om du tycker att du saknar något i det inlägget så ska jag skriva till det i nästa?! Tusen tack för att du önskar, det är så bra att veta vad du vill läsa om! Stor kram S 🙂

   TRAVEL BEAUTY ROUTINE

   Susanne Barnekow 2018-07-11 10:12:49
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!