Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ULTRA V PLASMA PEN – 20%

Hej på er! Nu är vi äntligen framme i Båstad, det är så skönt att vara här – dock väldigt trötta idag då hundarna väckte oss vid 5 imorse. Så störigt haha. Skönt att man kan unna sig en semester power-nap ute i trädgården ändå:)

Kommer ni ihåg att jag testade en ny behandling hos Anna på Kokoro som heter Ultra V Plasma Pen? Man behandlar bland annat hängande ögonlock med den och ni kan läsa mer om den här(klick!). 

Jag hade ju inte så mycket så skillnaden på mig blir ju inte lika dramatisk, men jag kan faktiskt se en liten skillnad, jag märker det framför allt när jag sminkar mig. Jag ska se till att ta bilder men än så länge är det lite svårt att se. Man ska göra 3st behandlingar med 2 månaders mellanrum – det är då fullt resultat ska uppnås. Jag känner fortfarande att det inte är helt läkt då ögonlocken kan kännas lite ömma när jag tar på dom – annars känner jag inte av något.

Jag har hämtat lite bilder från andra som behandlats som haft sämre utgångsläge än jag och herregud vilken skillnad det blir! Jag lovar att jag ska lägga upp bilder på min egen utveckling också.

Ja just det, ni har ju velat ha ett erbjudande på den här behandlingen och det är klart att jag fixat det till er! Ni får nu 20% rabatt på en behandling hos Anna på Kokoro!!

Så en behandling som kostar 3500kr kostar alltså nu 2800kr. Ni uppger bara mitt namn vid bokning så får ni rabatten.


Det här resultatet är efter en behandling. 

Här ser ni vänster sida som är behandlad och höger är obehandlad. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!