Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLOSSIER NEWS

Hej älsklingar! Nu sitter vi på tåget mot Båstad – tjohoo! Det är dock sjukt hur mycket fixande det är innan man ska åka och att det alltid blir stressigt i sista sekund. Trodde jag skulle hinna blogga lite innan vi åkte men jag gör det nu istället:) Jag tänkte visa upp tre nyheter från Glossier – två nya färger på Cloud Paint och deras härliga rengöring i en reseförpackning(ÄLSKAR ju miniprodukter).

De nya färgerna är väldigt pigmentrika och man behöver bara en gnutta för att det ska ge en fin effekt. Ni ser en massa mer bilder nedan och samtliga produkter hittar ni på Glossiers hemsida!

Om ni frågar mig är nog favoritnyansen Storm då jag tycker att den andra blir lite väl orange. Storm blir väldigt naturlig på, som att man varit ute i kylan en stund.


Här bär jag den orange färgen Dawn på höger kind och den rödbruna som heter Storm på vänster. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!