Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED GINSENG

Hej på er! Jag kom precis hem från Bangerhead och Gabbi som har skämt bort mitt hår – vi har testat ett helt nytt märke extensions som jag ska berätta lite mer om senare. Dom kändes otroligt mjuka!

Nu måste jag bara få tipsa om en ny sheet mask som jag blev lite kär i. Jag fick bara en och bildmaterialet jag lyckades få ihop när jag använde den är begränsat. Men ni ser i alla fall hur den ser ut och sitter. Den kommer från Papa Recipe och heter Bombee Ginseng Red Honey Oil Mask och själva arket är gjort av mullbär – den var väldigt tunn och behaglig och jag tyckte även att den täckte bra.

Den är dränkt i riktigt med serum – som innehåller en massa härliga ingredienser. Det är dock tre huvudrollsinnehavare som marknadsförs:

Honung – bakteriedödande, lugnande och återfuktande.

Ginsengextraktsom är en multi -function ingrediens som bland annat verkar läkande och lugnande, stimulerar kollagenproduktion och är rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Kameliaolja – som ger intensiv fukt och näring.

Utöver att den var svalkande och härlig att ha mot huden doftade den magiskt(om man gillar honung) och efteråt kändes min hud lugn och återfuktad. Jag var i min värsta hormonsvacka när jag testade den så min hud var verkligen inte i balans. Den här lindrade faktiskt väldigt mycket!

Ska köpa på mig ett gäng såna här, den var härlig både för huden men också sinnet.

Den kostar 50kr och finns att köpa på Sephora i Sverige.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!