Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CLEANSE

Mycket skönhet från insidan på bloggen nu…men det är för att jag hamnade i en hormonsvacka som gjorde att jag åt förfärligt dåligt och därmed blev påmind om hur otrolig tydligt det syns på min utsida när jag inte sköter min insida.

Jag vet att det sägs att man inte kan detoxa kroppen men man kan absolut cleansa den och därmed hjälpa kroppen och dess naturliga rengöringsorgan, som lever och njurar, att fungera på topp. Med en cleanse menar jag att äta en näringsrik och ren kost och undvika processad och ohälsosam mat.

Jag är egentligen inget fan av juicefasta men det är en ganska skön känsla efteråt och det som det framför allt kan göra är att bryta ditt vanlig ät-mönster. Jag är nämligen en riktig snacker, alltså jag småäter mycket, och ibland hamnar jag i perioder av mer ohälsosamt ätande. Snack(s)a (hehe) om att det är extra jobbigt att arbeta hemifrån när det kommer till den här biten, ibland går det skytteltrafik mellan vardagsrummet och köket haha. Om jag är stressad eller trött äter jag också mer och oftare.

Jo, jag och Teddy bestämde oss för att köra 2 dagars juicening den här veckan innan vi åker på semester. Så beställde från Juica – skulle ha fått leverans ikväll men dom hade gjort fel så nu hinner vi inte göra den innan semestern. Så irriterande när man planerat in det i kalendern, så dom ligger inte direkt på min gilla-lista just nu.

Så jag får väl försöka göra en egen cleanse där jag boostar kroppen med extra bra mat! Jag märkte nu när jag skulle börja göra smoothies att jag är riktigt dålig på det haha. Jag vill ju att dom ska vara goda men dom får heller inte vara fyllda av frukt utan kännas nyttiga. Den jag gjorde nedan blev faktiskt ganska god(man måste gilla lite spirulina) och jäklar vad jag boostade den med olika pulver. Tänk vilken näringsbomb det här var för kroppen!

Det här hade jag i..
♣ 1 banan
♣ osötad mandelmjölk
♣ frysta ekologiska jordgubbar
♣ 1 liten avocado
♣ 1 tsk Acaipulver från Macacos
♣ 1 tsk Guaranapulver från Macacos
♣ 1 msk Collagenpulver från Nordic Superfoods
♣ 1 tsk spirulinapulver från Superfruit
♣ Chiafrön, valnötter och gojibär på toppen.

Vad har ni för syn på det här med cleanse och juicefasta? Skulle bli så glad om ni hade några bra recept att dela med er av?!  🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!