♥BEAUTY PRIDE♥

Katja, som driver ett av mina favoritkonton på IG(@saturdayshelfie) gjorde en ”Beauty Pride” med sex olika skönhetsprodukter i prideflaggans färger – och hon utmanade mig att göra en likadan! Så nu har jag äntligen fått lite tid och satt ihop en egen – med lite reservation för att färgerna kanske inte är helt matchande:) Det är som en liten hyllning till alla människors lika rätt att få älska och vara precis som man vill. Ni kan läsa mer om respektive produkt nedan!♥

Paulas Choice, Defense Antioxidant Pore Purifier(419kr) har en tunn konsistens som snabbt absorberas av huden, den verkar genom att ge jämnare och klarare ton samtidigt som porerna reduceras i storlek och envisa tilltäpptheter löses upp. Den innehåller närande antioxidanter och salicylsyran BHA-syra (som är kalas för oren hud), samt ingredienser som hjälper till att reducera rodnad. Resultatet blir en hälsosam lyster, utjämnad hudton och ökad hudhälsa

by Wishtrend, Green Tea and Enzyme Powder Wash(259kr)  är en kombinerad rengöring och peeling som doftar matcha-te. Den innehåller bland annat bikarbonat och enzymer som tar bort gamla hudceller samtidigt som den förebygger pormaskar och återfuktar huden. Det gröna teet innehåller en massa antioxidanter som lugnar huden och förbättrad hudtonen. Den är ganska lik min gamla favorit från Dermalogica Daily Microfoliant. En superhärlig produkt som snabbt blivit en ny favorit!

Ole Henriksen, C-Rush Brightening Gel Cream(545kr) är fullproppad med C-vitamin från tre olika källor, hyaluronsyra, collagen och har en anti-pollution effekt vilken skyddar huden från smuts och föroreningar. Verkar genom att förbättra utseendet på fina linjer och rynkor och ger 24h återfuktning. Sen doftar den magiskt och lämnar huden så plumpad och glowig.

Klairs, Freshly Juiced Vitamin C Serum(429kr) är ett urhärligt c-vitaminserum som ger huden en riktig glow-boost! För er som inte har koll på C-vitamin så verkar det genom att jämna ut hudtonen, bleka bruna fläckar, hindra uppkomsten av pigmentering, öka fasthet och minska fina linjer, plus att den ger skydd mot fria radikaler.

St. Tropez, Purity Bronzing Water Face Mist(260kr) är en jättefin mist som du kan spraya ovanpå makeup och den ger en superfin och jämn solkysst färg – och färgar inte av sig på kläder eller hår. Den innehåller bland annat vatten från grön mandarin och extrakt från tropisk hibiskusblomma som hjälper till att skydda mot fria radikaler – och är även berikad med hyaluronsyra samt pentavitin som ger en långvarig återfuktning. Den doftar suupergott, tropiskt, och jag tycker inte jag upplever något av den säregna BUS-lukten.

EVY, Sunscreen UV Mousse SPF50(149kr) är en långtidsverkande(upp till 6h!) solskyddsmousse som förstärker hudens skyddsbarriär och förebygger tidiga ålderstecken. Den är bland annat berikad med C- och E vitamin, hyaluronsyra och kollagen samt flera vårdande ingredienser som hjälper till att förebygga pigmentfläckar och för tidigt åldrande orsakat av solen. När man smörjer in moussen blir den väldigt lätt och tunn men sjunker snabbt in i huden och lämnar den mjuk och återfuktad. Formulan är allergitestad och dämpar inflammationer, motverkar soleksem och är lämplig även för den med eksem eller acnehy. Jag har den både i ansiktet och på kroppen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!