Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREEEDAG

Hur skumt är det här vädret då? Från bastuvärme ena dagen till höstkyla nästa. Men jag klagar inte, tycker det är ganska nice att det skiftar lite faktiskt! Fredagar är nog min favvisdag, även fast det är en jobbdag och man kan vara trött från veckan så är ändå allt så lekande lätt. Gillar att man får vänta in kvällen då man antingen får hoppa ut på stan eller lägga sig i soffan med en påse chips, ikväll blir det nog det sistnämnda haha.

Snart ska jag springa till Elita på Skin Agency och göra min tredje dermapenbehandling på hals och dekolletage. Jag ser faktiskt redan en jäkla skillnad på min hud där – den är mycket tightare och har liksom fått en ungdomligare känsla. Ska bli så spännande att se hur det blir efter ännu en behandling.

Elita gjorde även en Dermapen+Infuzion Skinbooster på mig för en två veckor sen, min hud har dock totalkoasat på grund av min hormonsvacka så måste vänta tills mina sista finnar försvunnit innan jag kan visa resultatet(jag vet att dom inte syns på bilderna men dom gömmer sig där under sminket).  Det är ju en sjukt bra behandling så synd att jag inte fått njuta av resultatet ännu – men snart så.

Ses snart finisar!


Mina snygga solisar kommer från Nividas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!