Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREEEDAG

Hur skumt är det här vädret då? Från bastuvärme ena dagen till höstkyla nästa. Men jag klagar inte, tycker det är ganska nice att det skiftar lite faktiskt! Fredagar är nog min favvisdag, även fast det är en jobbdag och man kan vara trött från veckan så är ändå allt så lekande lätt. Gillar att man får vänta in kvällen då man antingen får hoppa ut på stan eller lägga sig i soffan med en påse chips, ikväll blir det nog det sistnämnda haha.

Snart ska jag springa till Elita på Skin Agency och göra min tredje dermapenbehandling på hals och dekolletage. Jag ser faktiskt redan en jäkla skillnad på min hud där – den är mycket tightare och har liksom fått en ungdomligare känsla. Ska bli så spännande att se hur det blir efter ännu en behandling.

Elita gjorde även en Dermapen+Infuzion Skinbooster på mig för en två veckor sen, min hud har dock totalkoasat på grund av min hormonsvacka så måste vänta tills mina sista finnar försvunnit innan jag kan visa resultatet(jag vet att dom inte syns på bilderna men dom gömmer sig där under sminket).  Det är ju en sjukt bra behandling så synd att jag inte fått njuta av resultatet ännu – men snart så.

Ses snart finisar!


Mina snygga solisar kommer från Nividas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand