MINTEST; FOAM CLEANSERS

Du rengör väl alltid huden innan du går och lägger dig? Det är ett MÅSTE! Tänk vad mycket smuts och föroreningar som samlas på huden under dagen. Personligen vrålgillar jag water-to-mousse rengöringar och här har jag testat tre olika varianter – två med en högre prislapp och ett riktig budgetkap!

YSL, Top Secrets Illuminating Cleanser Water-in-foam. Pris: 310kr. Betyg: 4,5/5
Den här moussen har den krämigaste konsistensen av våra tre testprodukter och känns som sammet mot huden. Tvättar ovanligt effektivt bort makeup och smuts samtidigt som den lämnar huden återfuktad och mjuk. Har en god men något stark doft – den i kombination med det höga priset drar ner betyget något från full pott.

Indy Beauty, Rich Cleansing Mousse. Pris: 99kr. Betyg: 5/5. Här(klick!).
En fluffig och skön rengöringsmousse med en lätt, fruktig doft. Den tvättar effektivt bort makeup och smuts och innehåller lugnande och vårdande ingredienser. Huden lämnas mjuk, ren och återfuktad. Plus för söt flaska och det låga priset!

 

Filorga, Foam Cleanser. Pris: 240kr. Betyg: 5/5. Finns just nu på Bangerhead för 196kr, här(klick!).
En underbar 3-i-1 mousse som både rengör, tonar och återfuktar. Den har en lätt och härlig doft och avlägsnar effektivt makeup och smuts. Innehåller hyaluronsyra och antioxidanter. Lämnar huden ovanligt återfuktad, mjuk och len.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!