Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSOMMAR

Hej på er – och förlåt för den långa tystnaden här på bloggen. Jag har mått SKIT. Jag vet att det måste vara tråkigt för er att höra om hur dåligt jag mår hela tiden men det är ju ändå en del av mitt liv. Ni får säga till om ni vill att jag håller det för mig själv, så gör jag det:) Nu är jag i alla fall tillbaka och känner att jag kommit ur mörkerdjupet för ett tag haha.

Midsommarafton då? Som ni vet var vi bjudna till Linn och Mattias fantastiska lantställe – och även fast jag bara orkade stanna en stund så var det jättekul att träffa Linn och hennes fina vänner, och så klart äta lite klassisk midsommarmat. Jag knäppte några bilder därifrån men har även snott några från Linn.

Alltså dör för deras ställe, det ligger så otroligt fint också!Snart ska ni får lite mer skönhetsrelaterat innehåll här på bloggen så håll utkik:)

 


Alltså utsikten!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!