Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY

Jag hade en riktigt dålig dag igår – mycket deppigt på bloggen nu men det här är det sista på ett tag haha – den började jättebra med en mysig pressfrukost på Diplomat men sen gick jag rakt in i väggen. Jag låg i soffan nästan hela dagen (förutom när jag gick till Anna och gjorde en ny behandling för ögonlock som jag ska berätta mer om senare) och det kändes som att hela min värld var sönder – grät och mådde illa. Ska ha mens om två dagar så det är med största sannolikhet min PMS som spökar – i kombination med trötthet från att jag festat i helgen.

Jag börjar seriöst undra om jag ska sluta dricka alkohol-  jag klarar inte av det längre. Det är så sjukt att hormoner kan få en att må så här?! Och det blir verkligen så mycket jobbigare när jag är fysiskt svag av någon annan anledning. Idag känns det något bättre men känner mig fortfarande hängig, trött och låg. Vi ska ju snart ut i skärgården så hoppas att det kan pigga upp mig!

Jaja, nog om det men ville bara tala om för er att det finns anledningar till att det blir tyst i bloggen ibland – det är för att jag fysiskt inte kan. Men nu har jag samlat lite energi och ni ska få se lite härliga bilder från igår och en massa annat skoj. När jag är ute i skärgården kommer jag inte ha så mycket annat att pyssla med och jag ser fram emot att få knäppa fina bilder ute i naturen! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!