Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BURST WEEKEND

God morgon älskade ni! Har ni haft en fin helg? Jag hade vrålkul i fredags. Men som ni vet så blir jag megatrött och har sovit resten av helgen haha. Idag är det dock back to work och jag ska snart bege mig till redaktionen och jobba. Sen åker jag och Teddy ut i skärgården på onsdag då vi hyrt ett hus därute i en vecka, så det är full rulle fram tills dess! Vi är så trötta på stan nu och behöver lite natur och kan inte vänta på att få vakna upp till fågelkvitter istället för motorljud. Här kommer några bilder från i fredags, ni ska få se en massa mer på min sminkning senare!

Snart kommer ett inlägg med två BUS -produkter som fått dissen. Inte ofta jag tar mig tid att skriva om dåliga produkter(det är faktiskt inte så ofta jag testar några) men nu kände jag att jag var tvungen. Puss så länge

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry