Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2x BUUUS

Det är inte så ofta jag skriver om dåliga erfarenheter här i bloggen men här ser ni två BUS-produkter som INTE fungerat för mig – St.Tropez nya Self Tan Extra Dark och MineTan Coconut Coffee Foam. Här ska jag förklara varför…

MineTan Coconut & Coffee Foam ska ge färg bara på en timme. Jag hade den på mig i två timmar men som ni ser på bilderna nedan så fick jag NOLL färg. Det var en besvikelse för jag gillade konsistensen och doften väldigt mycket. Luktar kaffe och kockos och väldigt lite brun utan sol. Jag har dock sett att den fått bra reviews när jag söker på den så vet inte om det bara är på min hud som det inte funkar.

St.Tropez nya Self Tan Extra Dark ska ge en extra djup och mörk färg, så jag var beredd på att det skulle vara mörkt när jag applicerade den. Den ska sitta på i 4h eller 8h men som ni ser på min tumme som bara haft färgen på sig i någon minut så är den fläckig – jag har tvättat med tvål och vatten flertalet gånger men det gick inte bort mer än såhär. Färgen är alltså extremt snabb på att ge fläckar, både på hud och kläder. Vilket gjorde att jag tvättade av mina ben bums efter applicering. Det var helt enkelt inte värt att vänta ut hur dom skulle se ut efter 4 el 8h. Man vill ju kunna ha kläder på sig under tiden och jag skulle aldrig vilja hoppa ner i sängen med den färgen på mig.  Själva konsistensen är väldigt skön, krämig och återfuktande. Synd att de färgar av sig på det sättet! Spännande att höra hur andra upplever den här?

Jag ÄLSKAR ju St.Tropez Purity Water Bronzing Mousse så hade höga förhoppningar på Extra Dark. Men man kan ju inte gilla alla produkter:)


St Tropez till vänster och Minetan till höger(ja det ser ut lite som bajs haha)

MINA BLEKA BUS-FRIA BEN: 

MED ST.TROPEZ SELF TAN EXTRA DARK:


Det här är fläckarna på mina händer som uppstått efter bara nån minut på min hud. 

MED MINETAN FOAM: 

EFTER ATT HA TVÄTTAT AV, EFTER 2H MED MINETAN: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!