Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY

God morgon älsklingar! Hoppas ni hade en underbar nationaldag igår! Vi hade det alldeles magiskt här. Vi åt en god lunch, gick promenad och sen var det nationaldagsfirande med orkester vid slottet – och på kvällen grillade vi och hade mys i huset. När jag tänker på det är det nog första gången jag firar den här dagen över huvud taget men ska fasen börja göra det nu! Så fantastiskt att få fira att vi bor i ett fantastiskt land, även fast det så klart har sina svagheter. Nu ska jag och Ida Sofia gå en promenad och sen kör vi tillbaka in till stan efter lunch. Här kommer en massa bilder!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!