Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WE’RE OFF

God morgon hörrni! Och glad nationaldag, eller vad man nu säger haha. Vi fick en spontaninbjudan till min bästis Ida Sofia att följa med till Stora Sundby och vi ska ha mysigt häng, kolla på en nationaldagsorkester och grilla. Ska bli så mysigt!! Hundarna hänger så klart med och jag ska ta med kameran och ta en massa bilder.

Som ni vet har jag ju min lilla resenecessär packad redan så det går i alla fall fort att ordna med haha. Ses snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!