Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAY 2

Hej på er! Ush, mår riktigt dåligt idag. Ont i halsen och väldigt trött. Har så mycket att göra dock och måste ut och göra några ärenden. Men sen måste jag nog parkera mig själv i soffan om jag ska bli frisk. HATAR verkligen att vara sjuk!  Men nu till något positivt haha! Jag tänkte visa upp lite härliga bilder från dag två på bröllopet, hur fin var restaurangen? Senare idag ska ni få se lite närbilder på min makeup:) Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • VAR är den vackra rosa princessbakelse-klänningen ifrån?

  A 2018-05-29 12:21:51
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej Antonia, förlåt för sent svar! Den kommer från en dansk designer som heter Cecilie Bahnsen <3 Stor kram

   Susanne Barnekow 2018-06-03 15:49:20
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!