CIAO ITALY

Nu är vi äntligen framme, vi landade i vårt hotellrum närmare halv tio ikväll – vi bestämde oss faktiskt för att beställa en massa room service istället för att gå ut och äta, då vi vaknat lite för tidigt imorse i kombination med att Teddy hade en massa jobb. Jag vet, såna tråkbollar men vi har så mycket att se fram emot resten av helgen…Vi bor på ett superfint hotell som heter Principe Di Savoia och nu ska vi krypa ner i sängen och kolla film. Så mysigt!! Hoppas jag kommer kunna sova för jag är så laddad inför imorgon så jag håller på att spricka haha. Ses imorgon finisar!


Har redan gjort badrummet till mitt haha. 

Nej det gula är ingen soppa, det är Hollandaisesås haha.

Så fint badrum, sla bada så mycket badkar imorgon. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fina nessesärer! Får man fråga från vilket märke den med ser ut som växter på? Översta 🙂

    Johanna 2018-05-25 18:43:25
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!