PAULAS CHOICE NEWS

Hej finingar! Som ni kanske redan vet så är Paulas Choice ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård. Grundaren till varumärket, Paula Begoun är otroligt kunnig och driver även siten Beautypedia, där man proffsrecenserar olika produkter och ingredienser. Nu har en helt ny Booster lanserats och till hösten kommer två flera andra produkter, där jag valt ut två av mina favoriter nedan. Jag skriver lite mer om respektive produkt nedan! En bra sak att tillägga är att Paula´s Choices produkter alltid är 100% parfymfria och aldrig testade på djur.

Peptide Booster, 629 kr, här. 
Peptide Booster innehåller en kraftfull blandning av åtta typer av peptider, som var och en adresserar specifika ålderstecken i huden, från förlust av lyster och ojämn hudton till fina linjer och rynkor. Dom här fantastiska små peptiderna är cellkommunicerande ingredienser som säger åt hudens celler att agera som yngre igen, genom att stärka deras egen reparativa förmåga. Tillsammans med aminosyror, antioxidanter och återfuktande ingredienser reparerar och skyddar Peptide Booster hudens barriär och ökar dess naturlig motståndskraft. En fantastisk produkt som huden bara slurpar upp och du kan addera till vilken hudvårdsrutin som helst.

Följande produkter lanseras i september men här får ni en liten sneak-peak!

Defense Hydrating Gel-To-Cream Cleanser(269kr) är en klar gel som förvandlas från klar gel till en mjuk creme. Rengör väldigt effektivt och tar även bort vattenfast mascara! Innehållet består av mild och rengörande kokosnötsolja som avlägsnar överflödigt talg, skyddande antioxidanter samt lugnande ingredienser.

Defense Antioxidant Pore Purifier(419kr) har en tunn konsistens som snabbt absorberas i huden, den verkar genom att ge jämnare och klarare ton samtidigt som porerna reduceras i storlek och envisa tilltäpptheter löses upp. Den innehåller närande antioxidanter och salicylsyran BHA-syra (som är kalas för oren hud), samt ingredienser som hjälper till att reducera rodnad. Resultatet blir en hälsosam lyster, utjämnad hudton och ökad hudhälsa

Är det någon ni blir extra sugen på att testa?! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!