Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ENKEL FOTVÅRD

Herregud vad den här dagen har gått fort, har så jäkla mycket att göra och det känns aldrig som jag hinner avsluta något. Ikväll ska jag iväg en snabbis på Plaza Kvinnas sommarfest och sen måste jag packa och fixa till imorgon. Det blir lite extra att ordna med när man har hundar som ska tas hand om också.

Men nu till en helt annan sak – jag älskar att få fotvård på salong men ibland tycker jag inte att allt hårt försvinner och att det mest är en skön behandling. Sen kostar det ju en hel del också. Så när jag inte fick till en ledig tid att fixa mina fossingar innan bröllopet i helgen så rotade jag fram den här lilla godbiten ur mitt skönhetsskafferi.

Det är en mask som kommer i form av två strumpor i plast som man bär mellan 60-120 minuter. Sen tar det några dagar innan man ser att det börjar hända saker – i forma av att huden börjar trilla av. Inte så trevligt under tiden men jag försökte ta bort det genom att skrubba lite efter jag duschat. Och det är verkligen sjukt effektivt! Alla förhårdnader på mina fötter är som bortblåsta, plus torr hud. Så om man har lite tålamod och kan vänta någon vecka på slutresultatet är det här verkligen ett superbra alternativ! Jag tänkte göra en till omgång om några veckor så att man underhåller resultatet över sommaren.

Något som man dock bör tänka på är att huden blir lite extra känslig, så gör inte som jag och hoppa i ett par hårda sandaler under tiden huden håller på att uppdatera sig.

Just den här peelen kommer från Skin Republic och kostar 139 kr, här(klick). 

Brukar ni göra såna här fot-peels och har ni någon favorit?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!