Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOME CLINIC

Alltså jag måste bara få tipsa om en helt ny tjänst som heter Home Clinic – som man kanske delvis hör på namnet så är det estetiska behandlingar som utförs i ditt hem. Man slipper alltså att ta sig till en klinik och får sin behandling i hemmets trygga miljö –  skönt att slippa ta sig och att man slipper riskera att stöta på någon när man går därifrån(om man nu tycker det är jobbigt dvs).

Det känns så osvenskt och lyxigt tycker jag! Men kan man känna sig trygg? Jodå, det är en jätteduktig läkare vid namn Patricia Thern som utför behandlingen och utöver att hon är legitimerad läkare är hon certifierad hos Estetiska Injektionsrådet. Jag fick ett väldigt bra intryck av Patricia som var otroligt proffsig, trevlig och naturlig. Jag fick testa en pressbehandling i form av en Skinbooster och det var ju väldigt bekvämt att ta plats i min egen soffa haha. Det funkar även jättebra att samla ihop ett gäng kompisar som gör behandling samtidigt – så jäkla smart! Än så länge fungerar tjänsten innanför tullarna i Stockholm men även på Lidingö. Ni kan läsa mer om kliniken och vilka behandlingar som utförs här. 

Vad tycker ni om den här tjänsten, skulle ni hellre utföra en behandling hemma än på klinik? 


Här gick Patricia igenom en massa saker innan och berättade om olika behandlingar man kan göra. 

Här ser ni hennes läkarväska. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Spännande! Synd att man inte bor innanför tullarna. SKulle vilja testa läppfillers bara för att få lite volym. Men tycker det är svårt att veta vart man ska gå.

  Johanna 2018-05-22 13:39:28
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Ja vad synd:/ Jag har gjort en lista på alla mina favoriter om du skulle vilja göra en injektionsbehandling – här kan du lita på att det blir proffsigt utfört. https://susannebarnekow.metromode.se/2018/05/03/fler-favoriter/ sen har jag även skrivit om Sadie på Skin Agency här https://susannebarnekow.metromode.se/2018/04/30/tips-och-erbjudande/ . Sadie är verkligen jätteduktig på läppar och om du bokar hos henne innan den sista juni så får du 10% rabatt på behandlingen när du anger mitt namn. Nu har du några att välja mellan om du skulle bestämma dig för att göra en behandling:) Stor kram

   Susanne Barnekow 2018-05-24 09:29:19
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!