FAVORITER BRUN-UTAN-SOL

Ja hörrni, här har ni min topp 5 just nu med produkter som skapar en snygg fuskfärg. Kanske ni kan hitta en helt ny favorit bland mina favvisar;)

LÅNGVARIG FÄRG PÅ EN TIMME
Cocoa Brown 1 Hour Tan, 149kr(klick!).
Det här är en av de bästa BUS-produkterna jag testat! Och ett stort plus till det plånboksvänliga priset! Det är en färgad, lätt mousse som snabbt torkar in i huden och ger den en riktigt naturlig och snygg färg! Den blir något kall i början men när du tvättat av den är nyansen helt perfekt. Du kan välja mellan att ha den på i 1-3h beroende på vilken effekt du vill uppnå. Jag har haft den över natten en gång men det rekommenderas inte då lakanen blir bruna. Väldigt smidigt när man inte vill gå runt med brun-utan-sol hela dagen.

NATURLIG, TRANSPARENT SPRAY
Tan Luxe The water, 343kr(klick!).
TAN-LUXE sortimentet består av produkter som arbetar i synergi med dina egna kropps- och hudvårdsprodukter och är fullmatade med vårdande ingredienser som hallonfröolja, aloe vera, Vitamin B, C, E samt unika brun-utan-sol ingredienser av naturligt ursprung. The Water är en transparent mist som doftar supergott och direkt sjunker in i huden utan att kladda. Färgen utvecklas mellan 2-4h och blir så naturligt snygg! Även fast den doftar gott vid applicering så kommer den vanliga brun-utan-sol lukten efter någon timme men den är faktiskt inte så farlig.

LYXIG, VÄLDOFTANDE MOUSSE
St Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse, 499kr.
En transparent, väldoftande, krämig och dryg produkt som ger en fin och naturlig färg! Utvecklas inom 4-8h. Innehåller även skyddande och återfuktande ingredienser. Färgar inte kläder eller lakan och blir inte klibbig. Det enda negativa med den här produkten är egentligen det höga priset.

BRUN FÖR STUNDEN
Cocoa Brown Lovely Legs, 119kr(klick!).
En perfekt produkt om man vill snygga till eller skapa en solkysst hy för ett speciellt tillfälle. Jag använder den när jag inte hunnit BUSa mig med en mer långvarig färg och den ger ett riktigt snyggt resultat. Ett plus, så som jag upplever det, är att den täcker nästan likt en foundation och ger en matt effekt vilket innebär att den är helt perfekt om man har lite brustna blodkärl och blåmärken som man vill sudda bort! Man ska tänka på att använda en appliceringsvante för att få färgen jämn och låta den torka in ordentligt – stå i duschen eller någon annan stans där det inte gör något om det kommer färg på golvet – det är ju trots allt en spray. Jag upplever att den sitter väldigt bra och försvinner inte om man inte tvättar bort den med tvål. Här kan ni se lite bilder.

ANSIKTE; ENKELT, SNABBT OCH HELT PERFEKT
James Read H2O Tan Mist, 289kr(klick!). 
Egentligen den enda BUS- produkten jag använder i ansiktet. Den är verkligen oslagbar! Det är en transparent spray som blir helt jämn, färgar inte i håret, du kan spraya den ovanpå makeup och solskydd och det funkar ändå(hur sjukt är det?), den färgar inte av sig på kläderna(tro mig, jag har testat!) och sen innehåller den en massa fukt och bra ingredienser för huden. Så skönt att det annars ganska jobbiga appliceringsmomentet helt försvinner och att man kan bygga upp färgen lätt som en plätt. Gällande mängden så skulle jag säga att ett par tre sprayningar första gången är bra och sen kanske bara en gång/dag för att underhålla – men det är säkert individuellt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • CB är den bästa jag testat genom åren och är så smidig att använda! Har oxå sovit med den en gång men väljer att duscha av innan läggdags?
    Däremot har jag inte provat Lovely Legs, det ska jag göra, tack för tipset?

    Anna 2018-05-12 19:55:03
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Hej Anna! Ja visst är den bra?! Haha ja det är ingen bra ide att sova med den, även fast jag tycker att det blev ett fint resultat på kroppen:) Ja den är kalasbra! Stor kram

      Susanne Barnekow 2018-05-15 13:51:30
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!