Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVELY LEGS

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Ja hörrni, här kommer alltså ännu ett tips på en kalasbra brun-utan-sol produkt! Den kommer från märket Cocoa Brown och heter Lovely Legs. Perfekt om man vill snygga till eller skapa en solkysst hy för ett speciellt tillfälle. Jag har använt den flera gånger i sommar när jag inte hunnit BUSa mig innan och den ger en riktigt snygg färg. Ett plus, så som jag upplever det, är att den täcker nästan likt en foundation och ger en matt effekt vilket innebär att den är helt perfekt om man har lite brustna blodkärl och blåmärken som man vill sudda bort! Man ska tänka på att använda en appliceringsvante för att få färgen jämn och låta den torka in ordentligt – stå i duschen eller någon annan stans där det inte gör något om det kommer färg på golvet – det är ju trots allt en spray. Jag upplever att den sitter väldigt bra och försvinner inte om man inte tvättar bort den med tvål. Det här är helt klart en produkt som alltid kommer finnas i min BUS-garderob. Den kostar bara 119kr och finns bland annat att köpa här(klick!). Det ser inte lika bra ut på bilden som det gör i verkligheten, superkrångligt att fånga på bild!

Ps. insåg att förebilden var alldeles suddig men hoppas ni kan se resultatet ändå. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Tack för tipset! Använder själv bara CB 1 hour tan och tycker den är den bästa jag testat och den är ju så billig! Sprayar du på och använder alltså handsken efter för att stryka in i huden?
  Tack för en fin blogg med smått & gott och alla vackra bilder på dig?

  Anna 2017-07-25 18:10:13
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna och tack för att du läser min blogg:D Ja den är verkligen superbra! Ja exakt, jag använder handsken för att jämna ut färgen för det blir inte helt jämnt om man bara sprayar. Sen får man vänta lite tills den torkat och satt sig. Stor kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-07-26 10:53:52
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!