Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER FRECKLY GLOW

Jag fick sån feeling av det här vädret så var tvungen att slänga ihop en riktigt glowig sommarlook! Jag lade en ganska lätt bas och adderade sedan mina fräknar. Sen toppade jag med en skimrande bronzer och lade lite extra fokus på näsa och kinder. Sedan blandade jag två nyanser av cremeroge från Glossier. Jag har faktiskt använt väldigt många produkter från Glossier i den här looken när jag tänker efter haha. Jag listar allt jag använt nedan!

Är det något särskilt ni undrar över hur jag gjort så är det bara att fråga på? Jag blir bara glad när ni kommenterar:D Puss så länge!

BAS
Liquid Camouflage foundation från Art Deco.
Isa Dora Glow Bronzing Wheel, här(klick!).
Cloud Paint från Glossier i nyansen Haze och Puff.

BRYN
Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, här(klick!)
Bryngel från Glossier i nyansen Brown.

LÄPPAR
Lip Tattoo från Dior i nyansen Natural Rosewood.
Balm Dotcom från Glossier.

ÖGON
Photo Finish Lid Primer från Smashbox.
Mascara med fransnäring från Dreamweave, här.
Lidstar cremeögonskugga i nyansen CUB från Glossier.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej. Var köper du din foundation från Art deco? Snygg sommarlook och älskar fräknarna!

  Camilla 2018-05-08 15:02:32
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla! Jag har fått den i ett pressutskick för ett tag sedan men har sett att den finns på den här siten https://www.nailsbodybeauty.se/sv/artiklar/artdeco-liquid-camouflage-nr22-beige-dust.html. Annars är ju Beauty Bay ett säkert kort:) https://www.beautybay.com/makeup/artdeco/liquidcamouflage/. Stor kram S <3

   Susanne Barnekow 2018-05-08 16:30:33
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!