Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST; SKIMRANDE BRONZERS

Hej på er! Äntligen känner jag mig pigg igen – så laddad inför den här dagen. Jag gjorde ett test med skimrande bronzers för ett tag sedan och här kommer det! Håll utkik på bloggen för senare kommer det en glowig, fräknig sommarlook upp på bloggen:)

Ofra Cosmetics Bronzer Americano, pris: 329 kr. Betyg: 3,5 / 5
En fin bronzer som ger en snygg bronzingeffekt med ett vackert och jämnt skimmer – det som drar ned betyget är att det ”dammar” en hel del när man dragit borsten genom pudret samt att dosans spegel är placerad under produkten vilket gör det lite mer svårmanövrerat.

Isa Dora Face Glow Bronzing Wheel, pris: 229 kr. Betyg: 4 / 5.
Ett fantastiskt snyggt bronzingpuder som erbjuder fem olika nyanser, lika fina att använda separat som tillsammans. Ger en vacker bronzingeffekt med ett fint och jämnt skimmer! Det enda som drar ned betyget från full pott är att vi kunde önskat oss en spegel i dosan.

Ciaté London Bamboo Bronzer, pris: 299 kr. Betyg: 4,5 / 5
En silkeslen formula som inte lämnar några som helst dammiga rester. Ger en vacker bronzingeffekt med fin lyster, dock hade vi önskat en något mer skimrande effekt – ett stort plus till den otroligt snygga och smidiga roséguldsdosan som pryds av vackra stjärnor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!