Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINNENS FIENDE

Jag fick ju en sån jäkla hormonhud för någon vecka sen, och även fast det lugnat sig så ligger det ändå endel små orenheter kvar i huden. När den kaosar på grund av saker som händer inne i kroppen, finns det få saker som funkar, men en produkt kan definitivt hjälpa på traven och framför allt göra att det fortare går över. Men det är viktigt att tänka på att inte ha orealistiska förväntningar, huden är ju ett organ som måste få tid att läka och bearbeta processer i kroppen.

Den här gången hade jag dock slut på två av mina favorithjälpmedel – Active Serum från IS Clinical och Blemish & Age från Skinceuticals. Så jag rotade lite i mitt badrumsskåp och hittade den här lilla rackaren från svenska CicamedASD 3-in-1 Active Spot Treatment. 

Det är en trippelverkande punktbehandling som innehåller AHA(snabbar på cellförnyelsen, exfolierar bort gamla celler från vår hudyta samt förbättrar hudens förmåga att bevara fukt) zinkoxid(verkar antiinflammatoriskt, anti-bakteriellt och lugnande) och salicylsyra (BHA som har antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper samt har förmågan att exfoliera nere i porerna, vilket löser upp talgproppar som annars kan leda till inflammationer i huden) som verkar genom att reducera finnar och samtidigt motverka ärr och missfärgningar.

Den tunna formulan sjunker snabbt in i huden och jag upplevde att min hud kändes lugnare och jämnare. Krämen verkar dessutom förebyggande mot nya utbrott.

Ett litet tips som kan vara bra hemma när det krisar!

Kostar runt 200kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Har någon testat den här förresten, vad tycker ni i såna fall? 🙂

 
Slurp så har den absorberats av huden! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!