Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAY

Hej på er! Igår var jag ju hos Elita på Skin Agency och det slutade med att vi gjorde en lite kraftigare microneedling(med Mesoestetics penna) på hals och dekolletage och en vääldigt lätt i ansiktet som avslutades med lite Infuzion. Min hud har känts väldigt torr på senaste och har precis hämtat sig efter ett hormonutbrott och idag känns det verkligen som att det var den perfekta kombinationsbehandlingen för min hud! När man går så lätt med pennan syns det knappt att man gjort något, känns bara som jag suttit i solen en stund. Tror det kommer se så fint ut imorgon!

Så här ser det alltså ut idag! Ser ni mina blåmärken förresten? Sugmärket på kindbenet råkade jag göra igår när jag gjorde en lätt massage med min sugkopp och råkade glömma av den när hundarna började pipa om nåt. Så klantigt haha. Och det andra råkade jag få när jag busade med Archie och slog hakan i vår soffbordskant. ÄR det ens möjligt att vara så klumpig haha? Nu får jag i och för sig blåmärken bara av att man petar på mig, men ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!