Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLER FAVORITER

Jag skrev ju ett inlägg om hur viktigt det är att gå till duktiga behandlare när man bestämt sig för att göra någon estetisk behandling – där tipsade jag ju tidigare om Sadie på Skin Agency som är jätteduktig. Ni har ju efterfrågat att jag ska tipsa om det och kände att jag var tvungen att ta upp fler duktiga personer som jag litar på och kan rekommendera! Skriver en kort presentationstext om respektive person nedan:)

Anna Welander, Kokoro(Perfect Clinic).
Jag har känt Anna i många år och hon är leg. sjuksköterska. Har bland annat gjort Linda Hallbergs läppar, väldigt naturligt och snyggt. Är världens spralligaste och härligaste människa!

Stureplanskliniken, Pyra.
Jag har ju skrivit om Pyra i bloggen tidigare men hon är läkare och har en väldigt lång erfarenhet av en mängd olika estetiska behandlingar. Hon har hjälpt med att få bort kärl som ingen annan kunnat rå sig på och på kliniken har dom väldigt många bra redskap att tillgå. Ett riktigt proffs som altid är uppdaterad på det senaste!

Dr K Clinic, Hadde.
Hadde är jätteduktig och är specialiserad på diverse injektionsbehandlingar, han utbildar även i injektionsteknik. Har ett väldigt bra estetiskt öga! Sen är han ganska rolig också;).

Nordiska Kliniken, Denise Fa.
Denise är sjuksköterska i grunden och är även specialutbildad i injektionsteknik och estetiska injektionsbehandlingar. Hon är jätteduktig och jättetrevlig och har ett väldigt bra estetiskt öga. Väldigt duktig på läppar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Du är varmt välkommen till Amandakliniken vid tillfälle! Mvh Amanda

  Amanda 2018-05-03 22:57:27 http://www.amandakliniken.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda,
   Vad snällt och gulligt av dig – ska se om jag får möjlighet framöver:) Stor kram

   Susanne Barnekow 2018-05-04 11:19:33
   Svara
 • Åh! Älskar sådana tips 😍

  Jag undrar vad du har för erfarenhet av behandlingar för kroppen? Typ uppstramning, bristningar, föryngrande etc. Har ganska bra koll på behandlingar för fejset och är nu redo att gå på kroppen- vill veta allt! Tack för bästaste bloggen!

  Rita 2018-05-03 16:31:22
  Svara
  • Svar på Ritas kommentar.

   Hej Rita, vad kul att du gillar det! Jag är på konstakt jakt efter bra kroppsbehandlingar – min västa fiende är celluliter. Ingenting jag testat hittills har dock fungerat:/ Men jag uppdaterar er så klart här på bloggen så fort jag testat något som funkar!
   Gällande bristningar så har jag läst mig till att Dermapen ska fungera bra:)
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-05-04 11:22:14
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!