Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAKE FRECKLES

Hur skönt är det med ledig dag idag då? Underbart! Jag tänkte att jag ska göra en rejäl utrensning av både skönhetsprodukter och kläder. Tycker man känner sig som en ny människa när man gjort det.

Jag har ju tidigare skrivit om fuskfräknar här på bloggen och nu har Kicks lanserat en ny produkt som ska skapa just detta! Så bra ju. Annars är ett sätt att arbeta med en färgad brun utan sol produkt och en tunn pensel men det här är ju betydligt enklare!

Jag tycker fräknar är så fint för att det kan addera en väldigt naturlig känsla till en makeuplook – det ger en illusion av att makeupen är så lätt att man ser fräknarna igenom basprodukten.

Något man bör tänka på när man ska skapa fuskfräknar är:

* Applicera på ställen där man naturligt ofta får fräknar. Dvs inte bara runt näsan utan även panna, över och på läpparna etc.
* Ha en basprodukt med mycket lyster i så det inte blir för matt.
* Det kan vara fint att använda lite bronzer, på de ställen där man blir naturligt solbränd så att det blandas ut fint med fräknarna.
* Applicera fräknarna lite ojämnt och i olika storlekar.
* Med den här pennan är det viktigt att vara försiktig och dutta med fingret nästan omedelbart efter du applicerat. Vissa av mina fräknar på bilderna blev nästan lite för perfekta.

Ni hittar pennan på kicks och den kostar 89kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!