Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PYTHON METALLIC LIP KIT

Nu är det nedräkning till helgen…tjohoo! Jag har lite jobb kvar sen ska jag träna Bionic och gå och köpa middag. Ska vara ensam hemma och mysa med hundarna ikväll och tänkte lyxa till det med lite extra god mat.

Det jag tänkte visa er nu är en makeupnyhet från Maybelline – nämligen Python Metallic Lip Kit! Kan vara en rolig produkt om man gillar att spexa till det lite! Det är en läppduo med en relativt matt grundfärg och en metallic läppskugga. Man kan ju kombinera precis hur man vill och man kan få fram ganska häftiga effekter!

Jag testade inte alla på läpparna men ni kan se två favoriter nedan. Jag gillar verkligen konceptet med den här produkten men den får minuspoäng för ett par saker – det hade gärna fått följa med två läppenslar – det är väldigt svårt att applicera jämnt med fingrarna. Konsistensen på själva läppstiftet är krämig och innehåller bra pigment men det sitter tyvärr inte så bra.

Kiten kostar 139 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 


Den mest diskreta nyansen, Fatal. 

Ovan ser ni nyansen, Passionate. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!