Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEWS ALERT!!

Ja hörrni, idag kan jag äntligen skallra om att märket Glossier kommer börja säljas i Sverige i sommar! YAY! Exakt datum är inte satt ännu. Det är ett så spännande varumärke och jag har varit så sugen på att testa, men det har ju tyvärr bara funnits att köpa i USA tidigare vilket har gjort det mer eller mindre omöjligt att få tag på. Nu har jag i alla fall fått testa några av produkterna och jag är redan helt såld på Cloud Paint, Boy Brow och Milky Jelly Cleanser.

De flesta har kanske redan koll på märket men för er som kanske inte har det så grundades varumärket 2014 av Emily Weiss som startade bloggen/hemsidan Into The Gloss. Glossiers produkter är både prisvärda, snygga, genomtänkta och bra och har sedan starten haft en nära dialog med sina kunder och följare.

Ni hittar den amerikanska hemsidan här! 

Jag kommer givetvis skriva lite mer ingående om mina favoritprodukter i ett separat inlägg:)

Är det någon som testat något och vad tycker ni i såna fall?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!