Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KORA DINNER

God morgon älsklingar! Oj vad trött jag är idag haha. Jag var nämligen på en väns 40-årsfest en sväng igår och även om jag bara var ute ett par timmar och drack måttligt så är jag ganska sliten idag, surprise surprise. Här kommer i alla fall ett gäng bilder från den urhärliga middagen på Rosenhals Trädgårdar för Kora Organics sverigelansering.

Vi hade Miranda Kerr på direktlänk från Los Angeles och hon var så himla fin! Hon tipsade bland annat om att ta is i en handduk och badda över ansiktet på morgonen och om hon endast skulle få välja en produkt ur hennes sortiment skulle det bli Glow Face Oil. 

Jag har inte hunnit testa allt än men än så länge älskar jag Energizing Citrus Mist och rengöringen. Sen tycker jag att förpackningarna är så attans fina!

Innehållet är ekologiskt certifierat och alla produkter har en speciell huvudingrediens som heter Noni och är en så kallad superfrukt – som Miranda själv har ätit och använt på huden sen hon var 14 år. Hon är 35 nu så det känns som att det fungerat ganska bra haha.

Jag ska testa lite mer och återkomma med mina favvisar!

      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!